POKé BUDDY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 761 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Buddy. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 20:08 Kwaliteit is achteruit gegaan, bestel hier met regelmaat. Weinig rijst, weinig saus. Extra saus besteld maar niet gekregen. Kwaliteit was goed maar is dus erg achteruit gegaan. Prijs Kwaliteit niet optimaal te duur voor wat je krijgt.
12 jun 2024 om 19:19 Gyoza waren ijskoud en hard. Tip om Alifolie erom heen te doen blijft het miss langer warm na te lange tijd.. cola die ik erbij kreeg was lauw. Pokebowl was oke
10 jun 2024 om 19:15 Absolutley delicious! High quality ingerdients, we really enjoyed it.
9 jun 2024 om 19:06 Hartstikke prima
8 jun 2024 om 18:39 Perfect vers
7 jun 2024 om 11:03 Niets bijzonders, hoewel je dat wel verwacht voor die prijs. Één keer en daar blijft het bij. Prima zo.
6 jun 2024 om 20:40 Top man
2 jun 2024 om 23:37 2hr45min moeten wachten op bezorging, terwijl er 45min was aangegeven bij bestellen, dit is niet ok. Hier bestel ik niet meer.
26 mei 2024 om 20:44 Duurde 2 uur.. Aan de telefoon werd ons verteld dat het al een tijd klaar stond maar er geen bezorgers waren. Niet heel lekker met vis..
23 mei 2024 om 11:34 The order took a bit longer than expected and when it arrived, I didn't get the Pokebowl I ordered. The rest of the order was correct, but the Pokebowl wasn't, which is a shame.
21 mei 2024 om 0:15 Eten was lekker en goed ingepakt
20 mei 2024 om 19:11 Pas na meer dan 2 uur bezorgd