POKé BUDDY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Buddy. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 16:27 Pokebowl was heel erg lekker en de bezorger was erg vriendelijk!
27 nov 2022 om 20:23 Pokebowl was lekker! De warme gerechten helaas koud geleverd. Levering zou sneller zijn, helaas heeft het een kwartier langer geduurd.
26 nov 2022 om 19:05 Ik heb eerder poke bowl gegeten. Maar deze was echt top! Ik bestel zeker nog een keer!
26 nov 2022 om 13:39 Anderhalf uur gewacht op bezorging en niet alle ingrediënten in de pokebowl die ik had aangevinkt. Zonde van het geld. Bezorger gaf als reden van 1,5 moeten wachten, dat dit de laatste ronde was? Geen tweede keer voor mij.
23 nov 2022 om 9:42 De pokebowl was heel lekker, alleen ik kreeg het verkeerde drankje bij m’n bestelling
20 nov 2022 om 20:14 De poke bowl was lekker maar de kip was heel erg droog en taai
20 nov 2022 om 19:49 Lkkr
16 nov 2022 om 18:16 Het eten was echt super lekker. Hebben het wel nog even in de magnetron extra moeten verwarmen
14 nov 2022 om 14:15 The food is really good, but the portion is a bit on the smaller side. for that price, we expect more, so if you pay for extra ingredients, then it is logical to put more space. Instead you just get a bit extra but pay full price for the extra. ;_(((
8 nov 2022 om 21:04 Prima pokebowl, netjes dat we gebeld werden dat t eten laten zou zijn maar dat het wel al klaar stond, wel jammer dat alles wat warm had moeten zijn dus wel al koud was omdat laat 45 min te laat betekende. blijkbaar te weinig bezorgers, begrijpelijk
8 nov 2022 om 13:35 Het eten was heel lekker, maar het was niet helemaal wat ik had besteld. Ik bestelde een bowl met zelf gekozen ingrediënten en niet alles wat ik had gekozen zat in mijn bowl, en ingrediënten die ik dan weer niet besteld had, zaten er wel bij.
29 okt 2022 om 19:59 Snelle bezorging en lekker!